середа, 19 лютого 2020 18:40

Спокуслива Катерина Бужинська кардинально змінила імідж
4

Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Фото: фото надане піар-менеджером Катерини Бужинської
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі

Українська співачка Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі.

Емоційний трек "Танго - Femme Fatale" про любов, яка окриляє і яка вбиває підкріпиила спеціальною фотосесією, яка ознаменовує швидкий прихід весни і нових яскравих емоцій. Шанувальники артистки вже бачили її в багатьох несподіваних образах, але мало хто очікував, що платинова блондинка Катерина постане в образі рудоволосої спокусниці.

"Напередодні весни завжди хочеться нових емоцій і відчути себе в іншому образі. Самою подивитися на себе інакше і дати можливість іншим побачити твої нові грані, розкритися з нової сторони. Не дарма кажуть, що наш зовнішній вигляд часто зумовлює деякі події нашого життя. Тому саме цей темпераментний образ максимально розкриває характер моєї нової спекотної пісні", - каже Gazeta.ua Катерина Бужинська.

Після виходу цієї фотосесії співачка в черговий раз закріпила за собою статус "femme fatale" української сцени. А пісня авторства Олени Безікович лише підтверджує, що "американські" гірки в стосунках чоловіка і жінки це невід'ємний атрибут любові.

"В моєму житті була така любов, коли була на межі і готова була втратити себе заради бажаного чоловіка, але все ж вчасно зрозуміла, що потрібно тримати баланс і не розчинятися в іншому без залишку", - пояснює співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З'їм тебе, як ти цей шоколад" - зірки шоу-бізнесу про свій День Валентина

Нова пісня "Танго - Femme Fatale" відрізняється завдяки голосу - контральто, яким володіє Катерина Бужинська. Також голосом контральто володіють Софія Ротару і Алла Пугачова.

Українська співачка Катерина Бужинська випустила черговий народний хіт.

Реліз нової пісні "Кум мій золотий" народна артистка України підкріпила новою провокаційною фотосесією в золотій сукні. Завдяки незвичайному наряду зірка виглядає святково і неймовірно спокусливо.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Катерина Бужинська кардинально змінила імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі