пʼятниця, 12 листопада 2010 10:05

Співачка Пінк перебуває на 12 тижні вагітності

Співачка Пінк перебуває на 12 тижні вагітності

Американська співачка Пінк (вона ж Алішія Мур), яка є однією з найбільш високооплачуваних артисток за версією журналу Billboard, чекає на первістка.

31-річна виконавиця та її чоловік, мотогонщик Кері Харт, чекають на збільшення в сімействі.

Про вагітність артистки повідомив її близький друг.

"Вона на 12-му тижні. Вона хотіла завагітніти в перерві між гастрольними турами. Пінк думала, що народження малюка укріпить їхні стосунки з чоловіком", - поділився друг.

Пара одружилася в 2006 році і нещодавно в їхніх стосунках були непрості часи. Але зараз, судячи з усього, все налагодилося.

"Зараз дуже схвильована і по-справжньому щаслива. Вона не розраховувала, що все відбудеться так швидко. Думаю, Пінк буде чудовою матір'ю", - цитує слова джерела таблоїд The Sun.

Доречно зауважити, дитинство самої виконавиці складно назвати ідеальним. Тато пішов з дому, коли їй було всього сім. Мама вчилася, працювала і влаштовувала своє особисте життя. Практично весь час дитина була без нагляду. Пінк не було і 16 років, коли вона пішла з сім'ї і розпочала самостійне життя.

Народження первістка очікується навесні. Проте представники звукозаписного лейбла Пінк відмовилися коментувати новину.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Співачка Пінк перебуває на 12 тижні вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі