середа, 28 травня 2008 15:11

Співачка Мерайя Кері стала бейсболістом (ФОТО)

Відома поп-співачка і секс-символ Америки Мерайя Кері разом зі своїм новим чоловіком прибули в Токіо. Співачка взяла участь у відкритті гри між японськими командами "Йоміурі Джайентс" і "Ракутен Іглс". Мерайя кинула перший м"яч до початку гри. Багато ЗМІ вважають, що Кері взяла участь в церемонії для просування свого нового альбому "E=MC".

Взагалі співачка робить все можливе, щоб привернути увагу до себе і виходу нової пластинки. Пару місяців тому Мерайя з"явилася на пляжі практично голою, прикриваючись журналом і собачкою Джеком. Папараці із задоволенням зобразили роздягнену співачку, проте фотографії не справили скандального враження. ЗМІ, що опублікували їх, у відкриту назвали цей хід піар-акцією,розрахованою на підвищення інтересу до альбому. До речі, на його обкладинці поміщена еротична фотографія Кері.

Першим синглом з альбому стала пісня "Touch My Body", що вже лідирує в чартах Top 40 Mainstream і Top 40 Rhythmic-Сrossover. Примітно, що сингл обрали самі прихильники співачки в ході голосування.

Мерайя Кері є свого роду рекордсменкою, адже за останніх 48 років вона - єдина з артистів, які нині живуть, випускають альбоми та мають 17 перших місць в чарті Billboard Hot 100.

Попередній альбом співачки "The Emancipation Of Mimi" вийшов в квітні 2005 року і став тріумфальним для Мерайі: він не тільки розійшовся тиражем понад 10 мільйонів копій і півтора роки залишався в хіт-парадах, але і приніс артистці 3 премії Grammy. В результаті успіху цього альбому в активі Кері вже 160 мільйонів проданих дисків, що робить її найуспішнішою співачкою в світі.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Співачка Мерайя Кері стала бейсболістом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі