четвер, 31 липня 2008 07:53

Співачка Марта роздяглася в Чорногорії на нудистському пляжі (ФОТО)

Викроївши декілька днів між записами пісень і відвертими зйомками в чоловічих журналах, співачка і телеведуча програми на каналі М1 "Гуттен Морген" відправилася на узбережжі Адріатики. Там вона порадувала своєю бездоганною статурою відпочиваючих популярного курорту Ада Бояна, розташованого на рукотворному острові, що омивається з одного боку хвилями Адріатичного моря, а з іншого - водами річки Бояна. Курорт цей знаменитий тим, що тут знаходиться один з найбільших в Європі центрів нудистського відпочинку.

- Я тільки почала відкривати для себе нудистську Європу! - радіє Марта. - Знаходячись в такому місці, ти відчуваєш себе абсолютно вільним. Нудизм - це окрема культура! Я давно практикувала подібний вид відпочинку на диких пляжах в Криму. Тепер на черзі нудистські поселення і готелі Хорватії, Франції та Іспанії, куди я неодмінно доберуся при першій же нагоді.

У Ада Бояна відпочиваючі можуть забути про будь-який одяг не тільки на пляжі, але і в ресторані, на тенісному корті, волейбольному полі й навіть під час прогулянки на коні. Цим-то повною мірою і скористалася Марта.

Правда, співачка не всю відпустка красувалася в костюмі Єви: узявши автомобіль напрокат, Марта відправилася досліджувати чорногорське узбережжя, де люди далекі від нудистської культури, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Марта роздяглася в Чорногорії на нудистському пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі