неділя, 22 вересня 2019 03:15

Співачка Alyona Alyona визнана найкращим молодим артистом

Співачка Alyona Alyona визнана найкращим молодим артистом
alyona alyona отримала міжнародну премію. Фото: РБК

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona отримала в Німеччині міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують самому багатообіцяючому новому артисту.

Репершу відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні ритми, що качають" і за популярність, якою вона всього за рік з початку кар'єри домоглася в світі. Повідомлення про перемогу Олени з'явилося на офіційній Facebook-сторінці нагороди.

Крім українки на премію претендували британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді і соул-дует з Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona номінували на престижну європейську премію

Alyona Alyona, яка на той момент працювала вихователькою в дитячому садку, заявила про себе в жовтні 2018 року кліпом на трек "Рибки", який став вірусним. А 12 листопада був опублікований чорно-білий кліп "Голови", який став першим "мільйонером" Олени, зібравши мільйон переглядів всього за місяць.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Alyona Alyona визнана найкращим молодим артистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі