пʼятниця, 13 лютого 2015 18:08

"Spice Girls" знову зберуться заради весілля керівника команди "Формула-1"

"Spice Girls" знову зберуться заради весілля керівника команди "Формула-1"

Дівочий гурт "Spice Girls" возз 'єднається. Щоправда, лише тимчасово і заради весілля однієї зі своїх учасниць - Джері Холлівел

"Перчинки" вперше за останні два роки заспівають разом, повідомляє "Contact Music" з посиланням на "The Sun".

І станеться це в травні на весіллі Холлівел із керівником команди "Формула-1" "Red Bull Racing" Крістіаном Хорнером.

''Джері відчайдушно хоче, аби усі дівчата були з нею в цей день. У деяких з них дуже щільний розклад, однак гурт возз'єднається у повному складі на весільній церемонії", - розповіло джерело.

До слова, весілля Холлівел має відбутися в західній частині Лондона в Сіон Парк Хаус.

Батьки 41-річного Крістіана відмовилися прийти на весілля сина.

Старші Хорнери розлючені на свого нащадка, який розлучився із дружиною Беверлі Аллен після 14 років шлюбу. До того ж чоловік пішов від жінки лише через півроку після того, як жінка народила йому донечку Олівію.

''Протягом багатьох років Крістіан був дуже близький зі своїми батьками - особливо з батьком, який розділяє його любов до автоспорту. Але останні події все зруйнували. Особливо засмучена його мама", - зауважив інформатор.

Джері Холлівел і Крістіна Хорнер були друзями ще з 2009-го року. Та у березні 2014-го вони почали зустрічатися. А в листопаді оголосили про заручини.

Зараз ви читаєте новину «"Spice Girls" знову зберуться заради весілля керівника команди "Формула-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі