вівторок, 11 грудня 2012 20:16

"Спали на розкладачках і труїлись їжею" — учасниця конкурсу краси "Міс Земля"
7

Фото: Фото: з особистого архіву Євгенії Прокопенко

24 листопада у філіппінській столиці Манілі відбувся фінал щорічного конкурсу "Міс Земля". Від України на конкурс краси їздила сумчанка Євгенія Прокопенко. Про жахливі умови перебування та скільки обійшовся конкурс краси українка розповіла у інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Готель, у який нас поселили, був доволі гарний. Але я 22 дні спала на розкладачці у номері, бо було одне ліжко. Нас возили у місця, де бруд і антисанітарія. Де бігали "10-кілометрові" таргани. Ми купалися в душі, тому що у ванну не можливо було зайти. Організатори економили на всьому, що можна, - на харчуванні, проживанні", - розповіла Євгенія.

За словами українки, учасниці конкурсу труїлися їжею і влаштовували різні скандали.

"Найсмачніша їжа, що там була — це "Макдональдс". Дівчата труїлися їжею. Мене відкачувала "швидка". Отримала там гострий панкреатит і в Україні провела два дні під крапельницею", - розповіла дівчина.

Участь у конкурсі краси обійшовся учасниці у понад 20 тисяч доларів.

"20 тисяч заплатила за ліцензію від України. Те, що учасниця повинна сама платити за ліцензію, - це умова, інакше дівчина туди не поїде. Українська дирекція, яка мала мене готувати на конкурс, не можна сказати "кинула", але залишила без підтримки. Ніякої підготовки не було, все робила сама. Їм була цікава до того часу, поки не віддала гроші. Після того, як заплатила, мені помахали рукою і сказали розбиратися самій", - зазначила Прокопенко.

Дівчина обурена тим, що фінал конкурсу "Міс Земля" проводили у недобудованому будинку, де працювали будівельники.

"У Києві корпоративи проводяться дорожче, ніж фінал цього конкурсу. Фінал проходив у недобудованому будинку одного зі спонсорів, а не на сцені, як має бути. Навколо були одні руїни. Це був котедж, у котрому працювали будівельники. Цю будівлю вибрали з метою прорекламувати", - розповіла учасниця.

Нагадаємо, цьогоріч за титул найкрасивішої змагалися 96 дівчат. Кожна пропонувала свій екологічний проект. Переможницею стала чеська учасниця Тереза Файксова, отримала 100 тисяч доларів.

Наступного дня після фіналу конкурсу, 25 листопада, російський телеканал "Вести" оприлюднив відео, на якому власниця конкурсу "Міс Земля" Лорейн Шак обговорювала з представниками "одного з російських олігархів" можливу перемогу російської конкурсантки у разі перерахування 4 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Спали на розкладачках і труїлись їжею" — учасниця конкурсу краси "Міс Земля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі