вівторок, 20 жовтня 2020 18:12

Соломію Вітвіцьку приголомшило зізнання чоловіка про їхні стосунки
5

Чоловік телеведучої Соломії Вітвіцької - Владислав Кочатков - вперше зізнався, що було найважчим у подружньому житті з телезіркою.

Влад розповів, що знаходитись в тіні популярної дружини амбіційному чоловіку дуже важко. Про це він розповів у сюжеті ЖВЛ. Ведуча ТСН на каналі "1+1" Соломія Вітвіцька і режисер/кліпмейкер Владислав Кочатков цього року святкують 7-у річницю весілля. Зі своїм чоловіком ведуча познайомилась на одному з робочих корпоративів 8 років тому, а вже за рік вони одружилися. Прихильники зіркової пари часто запитують у Соломії і Влада, коли ж у пари з'явиться первісток, на що ведуча з усмішкою відповідає: "Це справа особисто кожного. Не скажу, що я childfree. Ми не ходимо по лікарях чи знахарях. В обох зі здоров'ям все гаразд. Все, що можу сказати - ми над цим активно працюємо".

Соломія Вітвіцька з чоловіком Владом стали героями ЖВЛ
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Соломія Вітвіцька з чоловіком Владом стали героями ЖВЛ
Соломія Вітвіцька з чоловіком Владом стали героями ЖВЛ
Соломія Вітвіцька з чоловіком Владом стали героями ЖВЛ
Соломія Вітвіцька з чоловіком Владом стали героями ЖВЛ

Та Соломія вже багатодітна мама — має аж 7 похресників! Серед них: донька двоюрідного брата Миколи маленька Ніколь, дочка ветерана Настя — з яким ведуча познайомилася на фронті — і син Іван української співачки і подруги Соломії Світлани Тарабарової.

Вітвіцька вже понад 10 років успішно піднімається по сходах телевізійної кар'єри, активно займається підтримкою соціальних та благодійний проєктів. Зокрема є куратором проєкту "Переможці", присвяченого ветеранам-переможцям і паралімпійцям, які втратили кінцівки, але не втратили силу духу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все могло початися на 10 років раніше" - Наталія Мосейчук розповіла історію знайомства з чоловіком

"У 2014-2015 роках з понеділка по п'ятницю я вела ТСН, а в суботу – неділю їздила на передову з артистами, з волонтерами і ми там намагалися підбадьорити хлопців, допомогти", — розповідає Соломія.

Ведуча "ТСН.Тиждень" на "1+1" Алла Мазур нещодавно прикрасила обкладинку французького глянцю Marie Claire в Україні і надихнула всіх жінок любити життя і піклуватися про своє здоров'я. Алла розповіла про одужання від онко та постала в новому образі – без перуки з короткою зачіскою та натуральним кольором волосся.

Зараз ви читаєте новину «Соломію Вітвіцьку приголомшило зізнання чоловіка про їхні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі