вівторок, 01 липня 2008 07:32

Солістка "ВІА Гри" забула про жениха-продюсера (ФОТО)

 
Розкішна красуня Меседа Багаудінова, солістка групи "ВІА Гра", забувши про роман з продюсером колективу, активно приймала залицяння наполегливого кавалера.

Як пише Твой День, 24-річна брюнетка одним тільки помахом вій привернула увагу всіх чоловіків в залі на вечірці відомого видання, що пройшла кілька днів тому в одному з московських клубів. Один з шанувальників був настільки зачарований чарами красуні, що не відходив від неї ні на хвилину... втім, і сама Меседа була не проти.

Солістка "ВІА Гри" Меседа Багаудінова з"явилася на вечірці несподівано для всіх. Відомий факт - в контракті популярного колективу чорним по білому значиться: дівчата не можуть виходити в світ по одній - тільки у повному складі: Альбіна Джанабаєва, Меседа Багаудінова і "міс Росія - 2006" Світлана Котова, яка недавно поповнила ряди групи

Як не дивно, але 24 літня брюнетка з"явилася не з учасницями популярного колективу, а зі своїми друзями. Серед друзів Меседи був молодий чоловік, який поводився з нею більше ніж дружньо. Меседа, у якої вже довгий час триває роман з продюсером групи Дмитром Костюком, була зовсім не проти пофліртувати з приятелем.

- Це мій друг, - зізналася Меседа і тут же почервоніла. - А як його звати? Це секрет, - з трохи єхидною усмішкою зізналася красуня.

Нагадаємо, що у Меседи вже не перший місяць триває роман з продюсером "ВІА Гри". Заради чарівної брюнетки 43-річний Дмитро розірвав шлюб зі своєю дружиною співачкою Євгенією Власовою. Говорили, що пара навіть збирається одружитися, але схоже на те, що до весілля ще далеко.

Зараз ви читаєте новину «Солістка "ВІА Гри" забула про жениха-продюсера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі