неділя, 29 червня 2008 15:21

Соліст групи "Quest Pistols" з розмахом відзначив своє двадцятиріччя (ФОТО)

Фан-клуб групи приготував своєму кумирові привітання з днем народження. Чого тільки не придумали дівчата, щоб порадувати красеня-іменинника: вони розмалювали крейдою весь простір перед пам"ятником Тарасу Шевченку, і, напевно, ще довго великий Кобзар поглядав на написи: "Антон ми вмираємо від любові", "Ти наш БОГ" і інші ніжні визнання.

Кумира обдаровували квітами і подарунками, серед яких був досить забавний презент-самокат. На ньому зоряний "пістолет" тут же почав кататися по парку, ще раз довівши всім, що дорослішати він  не має наміру.

Самокат був вибраний в подарунок не випадково, "QuestPistols" не раз заявляли про свою нелюбов до чотириколісної техніки. Вони вважають, що чотири колеса везуть тіло, а два - душу, і всім відомо, що відчайдушні Пістолети віддають перевагу мотоциклам.

Фан-клуб вирішив, що самокат стане непоганою розвагою для свого нового власника, він набагато безпечніший за мотоцикл, і у нього точно два колеса.

Зустріч вийшла на диво дружньою і теплою. Під кінець хлопець не стримався і роздав всі подаровані йому квіти:

"Спасибі за поздоровлення, кішечки, мені дуже приємно! Ви такі ж красиві, як і ці троянди, і мені хочеться подарувати їх вам на згадку про цю зустріч!" говорив Антон, повідомляє e-motion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Соліст групи "Quest Pistols" з розмахом відзначив своє двадцятиріччя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі