вівторок, 02 лютого 2016 13:06

Собчак відсвяткувала третю річницю весілля

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Ксенія Собчак відзначила 3 річницю весілля з чоловіком актором Максимом Віторганом. Зірки привітали один одного на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Третя річниця ... Не вірте тим, хто вважає, що шлюбне життя змушує людей менше боятися загробного. У нас-поки точно не так :))) Three years together. Still in love:)))", - прокоментувала знімок з чоловіком Ксенія Собчак.

Автор: Соціальні мережі
 

"3 роки. 3 роки тому провісник Павсекакій відвів нам 2 роки. Захопилися. Підвели Павсекакія. І так буде з кожним;-)))", - підписав фото з Ксенією Максим Віторган.

Підписники пари побажали подружжю всього найкращого і багато років спільного життя.

Нагадаємо, телеведуча розкрила прізвисько, яким нагородили її близькі.

"На питання, чому близькі ніжно називають мене" Термінатор "відповідь проста: з температурою і якимось пекельним вірусним фарингітом я вже мотнулася в Єгипет, і широко посміхаюся майбутнього веденню заходу в пустелі. Головне зі сцени гостей не заразити. А завтра -с літака на форум інновацій для Дощу і вечеря з улюбленими Дольче. Для себе і трішечки ", - пописала фото, на якому позує в дизайнерському вбранні Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Собчак відсвяткувала третю річницю весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі