середа, 12 червня 2019 15:25

Слава из "НеАнгелів" показала, як почувається перед розлученням

Слава из "НеАнгелів" показала, як почувається перед розлученням
Слава з "НеАнгелів" поділилася потішною світлиною перед розлученням. Фото: pre-party.com.ua

Учасниця дуету "НеАнгели" Слава у переддень розлучення опублікувала веселий знімок. До нього додала незвичайний підпис, натякнувши на непорозуміння у сім'ї.

"На цьому місці могла б бути ЧБшечка (чорно-біле фото), під нею сумна цитата зі стратегічно завуальованим меседжем, спрямованим на цільову аудиторію. Але... Людина собаці друг, а зомбі зомбі зомбі", - написала в Іnstagram Слава.

Про розлучення заговорили близько тижня тому. На сайті Подільського районного суду з'явилася заява, позивачем у якій виступив чоловік, пластичний хірург Едгар Камінських. Він офіційно підтвердив розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Едгар Камінський прокоментував розрив із дружиною

До того, коли Камінський зізнався про розставання, він оприлюднив веселий знімок із сином, який підписав словами: "Усе до кращого". Після чого його дружина підхопила позитивний настрій і поповнила свою Instagram-сторінку не менш потішною світлиною.

Слава з гурту "НеАнгелів" розлучається з чоловіком Едгаром Камінським після 5 років шлюбу. Підтвердження цього знайшли на сайті "Судова влада України". Засідання призначене на 12 червня. В Instagram співачки останнє фото з чоловіком зроблене ще на Великдень.

Зараз ви читаєте новину «Слава из "НеАнгелів" показала, як почувається перед розлученням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі