пʼятниця, 24 січня 2020 15:52

Скрипка у несподіваному дуеті із Соловій випустили кліп

Скрипка у несподіваному дуеті із Соловій випустили кліп
Олег Скрипка розумів, що не зможе сам заспівати ліричну пісню про зріле кохання. Тому зателефонував Христині Соловій. Фото: жіночий журнал "Хочу"

Українські співаки Олег Скрипка та Христина Соловій випустили спільний кліп.

Артисти записали відео на новий трек "Зима". Композицію Олег Скрипка називає найбільш натхненною та найбільш емоційною, пише ТСН.

"Єдиний порятунок від цієї нескінченної холодної зими - це близька людина. Ми часто-густо не можемо виростити кохання - і це наша проблема. І люди розходяться, люди сваряться, люди нібито вважають, що вони не підходять одне одному. Але це тому, що вони не розуміють, що стосунки – це теж як жива істота. Вони мусять розвинутися", - розповів Скрипка.

Олег Скрипка розумів, що не зможе сам заспівати ліричну пісню про зріле кохання. Тому зателефонував Христині Соловій.

"Я їй подзвонив, вона відразу погодилася. Відразу! Навіть не казала "я подумаю", "передзвоню", відразу погодилася", - зазначив виконавець

Христина зізналася, що швидко сказала "так", бо чекала на цю пропозицію.

"Була цікава дуже важлива обставина. Мені подзвонила дуже близька моя людина. Я не знаю, як така чутка пішла, що Олег написав легендарну пісню і бачить її в дуеті зі мною. Щоб чекала дзвінка. І я була вже готова", - розповіла учасниця "Голосу країни".

Артисти зустрілися наступного дня і з першого дубля записали трек. А потім разом вирішили, що пісня потребує чуттєвого та символічного кліпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій відтворила "Твін Пікс" у кліпі

"Якщо ми говоримо про заморожену квітку, то це якраз і є те кохання, яке треба розігріти своїм серцем. А ляльки, це тому, що теж старий образ ще з античних часів, що в принципі ми граємо якісь ролі в житті. Там є момент, я не знаю, він дуже помітний чи не помітний, – ми міняємося цими ляльками. І ці речі дуже важливі. Це такий сигнал, що щоб побудувати стосунки з людиною, треба принаймні в себе в голові помінятися з нею місцями", – розкрив секрет Олег Скрипка.

Співаки Олег Скрипка та Христина Соловій презентують спільний кліп на пісню "Зима", що згодом увійде до сольного альбому Скрипки. Прем'єра відбудеться 24 січня. У цей день шанувальники матимуть нагоду побачити та почути зірковий тандем о 19:00 у Київському планетарії, де на них чекатиме шоу на найбільшому куполі країни.

Зараз ви читаєте новину «Скрипка у несподіваному дуеті із Соловій випустили кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі