субота, 13 липня 2019 01:35

Скотч для грудей та чоловічі підбори: секрети з червоних доріжок
15

Як зіркам на червоних доріжках вдається так добре виглядати? Як жінки пересуваються в супервідвертих сукнях і що носять під ними?

Зірки - просто чемпіони з винахідливості і всяких хитрощів у досягненні ідеального зовнішнього вигляду. Чого тільки не зробиш і на які тільки жертви не підеш, аби виглядати бездоганно.

Підготовка, наприклад, до "Оскару" починається за кілька місяців - зірки "сідають" на дієту, посилюються тренування. За рекомендаціями зіркових тренерів знаменитості за кілька тижнів до заходу виключають з раціону алкоголь. Алкоголь загрожує набряками: він зневоднює організм, той в свою чергу утримує воду; підсумок – одутлий вигляд. П'ють зелений чай: у ньому антиоксиданти й сечогінні властивості. Займаються силовими тренуваннями - топляться калорії, йде зайва вода. Піднімають вагу: саме з нею можна досягти приголомшливих результатів (і бажаних рельєфів за кілька місяців).

Сила фітнесу і дієт надає хорошу службу, але не завжди. Вузька приталена сукня або щільний смокінг – і все, до ідеалу ніби не вистачає якоїсь дрібниці. Щоб скорегувати талію або інші частини тіла, зірки вдаються до хитрощів - одягають стягуючу нижню білизну або взагалі її не надягають, використовують скотч, голки і нитки і автозасмагу.

Кім Кардаш'ян любить сміливі вбрання і фотосесії. Фіксувати груди і надавати їм красиву форму зірці допомагає малярний скотч.
Актриса Ніколь Річі в силіконовому бюстгальтері без бретелей, який надає грудям красивої форми.
Бувають сукні, під які не можна носити бюстгальтер — в таких випадках зірки, в тому числі Емма Уотсон, використовують силіконові стікери для сосків.
Знамениті актриси теж пітніють. Щоб піт не псував дорогі наряди, Джессіка Біл підкладає під пахви серветки і виймає їх лише перед виходом на червону доріжку.
Співачка Тейлор Свіфт експериментує з розміром бюста за допомогою пуш-ап-білизни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто ввів моду на "голі сукні"

Зараз ви читаєте новину «Скотч для грудей та чоловічі підбори: секрети з червоних доріжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі