понеділок, 22 вересня 2008 16:23

Скандал! Дівчина Кріштіану Роналду працює за викликом

Скандал! Дівчина Кріштіану Роналду працює за викликом
Нова дівчина півзахисника "Манчестер Юнайтед" і збірної Португалії Кріштіану Роналду на ім"я Фернанда колись може вплутати гравця в погану історію. Окрім того, що ця брюнетка виявилася дівчиною легкої поведінки, вона ще й розповсюджує кокаїн.

Фернанда працює, принаймні, в п"яти агентствах дівчат за викликом, бере за свої послуги 460 фунтів на годину та 2 тис. за цілу ніч, про що стало відомо NewsoftheWorld. Крім того, вона продає клієнтам пакетики кокаїну високої якості (клас А) по 60 фунтів за грам. "Я стаю божевільною після кокаїну, - зізналася вона. - Не в поганому, а в хорошому сенсі. Любов і "кока" - це зводить мене з розуму".

"Вона чудово знає, що не стане для Роналду "номером один", хоч він їй і подобається", - сказало одне з джерел про її відносини з футболістом. Тим більше що на одній з вечірок вона представила його просто як друга.

"Galaolympics.com"
Зараз ви читаєте новину «Скандал! Дівчина Кріштіану Роналду працює за викликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі