понеділок, 21 липня 2008 08:32

Сієнна Міллер продовжує розважатися з мільйонером (ФОТО)

Для ніжних поцілунків і пристрасних обіймів не обов"язково мати серйозні стосунки, вважає британська актриса Сієнна Міллер. Принаймні, саме "дружбою" вона називає роман з 33-річним актором і спадкоємцем нафтової імперії Getty Oil Company Бальтазаром Гетті.

Пара провела декілька днів на морському побережжі Італії. Зірки довго заперечували чутки про свій роман, оскільки Бальтазар одружений і має четверо дітей. Сієнну навіть звинувачували в тому, що вона забрала у дітвори батька.

Але пара знайшла вихід і перестала ховатися, заявивши, що вони просто друзі. Ось в таких, вельми "дружніх" позах спіймали фотографи Сієнну і Бальтазара на пляжі. Бальтазар, очевидно, настільки радий новій дружбі, що не знає, куди подіти свої руки, знаходячись поряд з Міллер.

Втім, це не найодвертіші знімки - раніше Бальтазар і Сієнна прилюдно цілувалися на балконі свого готелю, причому актриса була абсолютно голою.

На жаль, дружина Бальтазара Розетта не могла скласти компанію Сієнні - вона вимушена була повернутися додому до Лос-Анджелеса до восьмимісячної дочки.

Гетті є спадкоємцем свого прадіда Жана Поля, чий статок оцінюється в 25 мільярдів фунтів.

Отже "дружба" з Сієнною може йому дорого обійтися, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер продовжує розважатися з мільйонером (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі