четвер, 26 лютого 2015 11:52

Син Бекхема не впорався з навчанням у футбольній академії

Автор: zvezdanutye.com
 

Старший син Девіда Бекхема - Бруклін - буде відрахований з академії "Арсеналу" в кінці поточного сезону.

Ще в січні 15-річний син футболіста і дизайнера був викликаний на тренування однієї зі старших команд академії.

Однак Бруклін став одним з небагатьох гравців, які не отримали запрошення на турнір в Катарі, в якому бере участь "Арсенал".

Крім того, за інформацією ряду західних ЗМІ, дехто в академії вважає, що Бекхем-молодший перебуває там лише завдяки своєму батьку, а не через свої здібності. Не менше обурення викликало і те, що юнакові було видано 14-й номер, що вважається в "Арсеналі" культовим - раніше під цим номером виступав колишній капітан "канонірів" Тьєррі Анрі.

Тим часом, брати Брукліна - Ромео і Круз - залишаються в академії: в цей час 10-річний Круз вважається одним з найбільш багатообіцяючих гравців клубу.

Нагадаємо, що Бруклін підписав короткостроковий контракт з "Арсеналом" в листопаді минулого року. Хоча спочатку в пресі повідомлялося про те, що юнак почне свою футбольну кар'єру в "Манчестер Юнайтед". Саме за цей клуб колись грав його батько. Однак керівництво "червоних дияволів" і Бекхем-молодший не змогли домовитися.

Зараз ви читаєте новину «Син Бекхема не впорався з навчанням у футбольній академії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі