понеділок, 22 червня 2020 15:23

Сильні, турботливі, справедливі: українські знаменитості зустріли День батька зворушливим флешмобом
28

21 червня світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Юрій Ткач зі своєю донькою Лізою
Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
21 червня світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Регіна Тодоренко зі свої татом
21 червня світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Чоловік Яніни Соколової банкір Володимир Литвин із синами — Миколою і Мироном
21 червня світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Олена Шоптенко з татом
21 червня світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Тато Ольги Сумської

Учора, 21 червня, світ відзначав День батька. В Україні цей день офіційно святкують вдруге. Міжнародне свято відзначають щороку в 3-тю неділю червня.

Українські селебріті зустріли це родинне свято цікавим флешмобом. У соцмережах ділилися світлинами власних татусів і дякували за любов і турботу батькам власних дітей. Хто і як привітав своїх татусів зі святом, дізнавалася Gazeta.ua.

Актриса Ольга Сумська показала кілька ретрофото з минулого з власним батьком, поділившись інтимними і щемливими спогадами про дорогу людину.

"В'ячеслав Гнатович Сумський. Я називала батька лагідно - папка, папунятко. Моє щасливе дитинство. Часто переглядаю ці фото, і так хочеться обійняти і не відпускати тата. Бережіть своїх рідненьких!" - написала актриса.

Також українська Роксолана привітала і свого чоловіка, подякувавши за те, що він є неймовірним батьком.

"Хочу привітати найтурботливішого тата і чоловіка Віталія Борисюка! Щасливі миттєвості життя згадуються з такою теплотою в серці! Дякую, коханий!" - розповіла Сумська.

Співачка Злата Огнєвіч опублікувала чорно-білу світлину, на якій знята вона зі своїм татом. Підписавши: "Папа - найкращий в світі!".

Хореограф-постановниця Олена Шоптенко розповіла милу особливість характеру свого тата.

"У дитинстві, коли мама чогось не дозволяла, я тут же бігла до батька з цим же питанням. І він завжди дозволяв. Це, звичайно, було проти всіх педагогічних норм виховання, і мама дуже сердилася з цього приводу, але в моїй родині ролі розподілилися саме так. Папа завжди був добряк. А може просто у взаєминах батька з дочкою так завжди! З твоїм днем тебе, батько! Спасибі за все!" - написала танцівниця.

Комік і телеактор Юрій Ткач опублікував у власному Іnstagram дуже кумедне і зворушливе відео. На ньому - підбірка милих моментів життя із його маленькою донькою Лізою.

"Не знаю, як без тебе жив, мала", - написав Юрій.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#крошкаlizi😘 @viktoriya_tka4 #деньбатька #fathersday #ткачі #любов #тоєлюбов #кохання #love #малышка #мала

Публикация от Юрій Ткач 🇺🇦 (@yuriy_tkach)

Телеведуча і блогерка Яніна Соколова розповіла, як їй не пощастило мати турботливого люблячого батька, але вона дуже щаслива, що щасливі її сини.

"У мене батька немає. А от моїм синам пощастило більше. Нехай всі тата світу ніколи не зникають з життя своїх дітей, любитимуть і віддаватимуть їм найкращу частину себе.
Зі святом, всі татусі!" - написала блогерка.

Телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала кумедне фото чоловіка із сином, позначивши #ДеньОтца.

"Коли ці двоє, не змовляючись, однаково одягаються, чи потрібні ще слова?" - підписала світлину Єфросиніна.

Телеведуча Регіна Тодоренко написала ціле есе про свого тата.

"З днем ​​батька, татусю. Ти найдобріша, найвеселіша, найщиріша і найдушевніша людина, яку я знаю. Приємно донині залишатися твоєю небесною ластівкою. Твоя віра в мене дає мені крила. Стосунки батька і дитини є фундаментом світогляду нової людини. Особливо важливо для дівчинки побачити приклад справжнього люблячого батька, який напевно зіграє роль у виборі майбутнього партнера. Мій тато завжди працював, його часто не було вдома, і, звичайно ж, мені не вистачало його, але при всій завантаженості він завжди мчав з роботи на такі важливі події, як перший турнір з бальних танців, театральний фестиваль, моя перша зйомка, концерт, виступи на День міста, запуск нового шоу і ще багато чого. Навіть зараз, коли закриті кордони, тато готовий пішки дійти до Москви, аби бути поруч. Таким повинен бути тато у кожної дитини", - написала Регіна.

Співачка Ірина Федишин опублікувала світлину і з власним татом, і з батьком своїх дітей, віддавши таким чином шану і повагу обом важливим чоловікам у її житті.

"Вітаю свого татуся з Днем батька! Хай Господь дарує міцне здоров'я та щасливі довгі роки життя. Люблю Вас безмежно. Матуся й Тато - два крила дитини!" - написала знаменитість.

Співак Сергій Бабкін поділився чудовою історіє про свого батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зроблю все, аби ви мали гарну зарплату" - Зеленський привітав медиків

"З татом у мене завжди складалися хороші стосунки, у дитинстві він був для мене прикладом для наслідування, зараз - об'єкт поваги. Ми дуже схожі - і зовні, і внутрішньо. Але з однією лише різницею - він присвятив своє життя військовій діяльності, а я свою - театрально-музичному мистецтву. Батько навчив мене справедлівості- це найважливіше, що я так ціную. Захищати слабких, припиняти грубість і хамство, бути щедрим. Він також навчив мене старанню - якщо чогось хочеш, потрібно докласти зусиль. А ще саме тато навчив мене грати на гітарі! У нас вона була - татові її подарував мамин брат. І я запитав з подивом: "Що це таке?" - а він взяв її і каже: "Ось так, великим пальчиком "тринь" по всіх струнах, і всією кистю глушиш". Це тато. Я лише років 10 тому дізнався, що він у всіх компаніях завжди грав на гітарі. Микола Михайлович Бабкін. Моя гордість, мій авторитет, мій приклад для наслідування, моя сила, моя опора. Люблю тебе!" - написав співак.

Сьогодні відзначають День батька. В Україні свято офіційно запровадили 8 травня 2019-го. Тоді Кабмін затвердив указ президента про відзначення батьківського дня щорічно у третю неділю червня. День батька - міжнародне свято. Більшість держав святкують у червні. Проте, у деяких батьківський день припадає на жовтень, березень, травень, серпень. Наприклад, Грузія святкує 3 жовтня. Італія, Іспанія та Португалія - 19 березня.

Зараз ви читаєте новину «Сильні, турботливі, справедливі: українські знаменитості зустріли День батька зворушливим флешмобом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі