середа, 02 липня 2008 09:57

Шерон Стоун з"явилася на публіці з молодим бойфрендом (ФОТО)

 
Голлівудська зірка Шерон Стоун в житті так само смілива, як і в своїх фільмах. Недавно актриса з"явилася на публіці у вельми відвертый сукны і практично без макіяжу.

Що ж, упевненості в собі актриси, якій цього року виповнилося 50 років, можна тільки позаздрити. Для походу на побачення з супутником, який годиться їй ледь не в сини, актриса обрала чорну сукню з дуже глибоким вирізом, довгі металеві намиста і сандалі а ля гладіатор.

До того ж Стоун вирішила не обтяжувати себе нанесенням вечірнього макіяжу і обмежилася лише легким блиском для губ. І якщо її наряди ще викликають якісь суперечки у експертів по частині моди, то зовнішністю Шерон можна тільки захоплюватися.

Що ж до хлопця, що супроводжував актрису, то це побачення дало привід чуткам про новий роман Стоун. З 2004 року, після розриву з чоловіком Філом Бронштейном, Шерон була самотня. Цілком логічно, що актриса тепер намагається знов знайти свою половинку, повідомляють Дни.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун з"явилася на публіці з молодим бойфрендом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі