середа, 29 серпня 2012 17:01

Сергій Зверєв схуд на 5 кг, аби роздягтися у кліпі

Сергій Зверєв схуд на 5 кг, аби роздягтися у кліпі
Нову пісню співак написав разом з Андрієм Данилком Фото: gaganews.com.ua

Заради нового кліпу на пісню "Давай я тебе роздягну, щоб одягнути" Сергій Зверєв схуд на 5 кілограмів. У відеороботі артист постане оголеним, тож тіло мало бути ідеальним. Колишній моделі роздягтися в кадрі — завдання не нове, але з кожним роком, а їх Зверєву вже 49, це робити все важче, повідомляє ТСН.

Режисер кліпу Олена Вінявська вирішила, що знімати оголену зірку краще рано вранці.

"Вночі тіло зірки зволожили, поклали рівненько-рівненько-рівненько, щоб жодної складочки не було, щоб труси не залишили слід", - розповів Звєрєв в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Щоб не побачили зайвого, на зйомку еротичних сцен журналістів не пустили.

Пісню "Давай я тебе роздягну, щоб одягнути" Зверєв писав разом з Андрієм Данилком. Музика нового творіння майже збігається із піснею Вєрки Сердючки "Смайлик". Але Зверєв і не приховує, що пісня і мала бути схожою. Тим більше, що спочатку співак хотів залучити до кліпу народну провідницю.

"Щоб вона стояла така вся. Раз, відкрила блискітки, там купальник на ній, раз, відкрила - там інший купальник", - поділився своїми нездійсненними планами Звєрєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Звєрєв має п'ять паспортів

У Вєрки Сердючки часу на Зверєва не знайшлося. Однак він не ображається.

"У титрах напишу, що "Присвячується Вєрці Сердючці", - зізнався артист.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв схуд на 5 кг, аби роздягтися у кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі