понеділок, 05 травня 2008 08:47

Сергій Жигунов таємно зустрічається з колишньою дружиною (ФОТО)

Пройшло не так багато часу з моменту, як Сергій Жигунов з"їхав з квартири колишньої коханої актриси Насті Заворотнюк, а він вже зустрівся з екс-дружиною і дочкою.

Єдині люди, яких Сергію, мабуть, хочеться бачити після того, як завершився його прекрасний роман з Настею, - це, очевидно, колишня дружина Вєра Новікова і дочка Маша. Вчора колись щасливе сімейство зустрілося в одному із столичних ресторанів в районі станції метро "Маяковська".

Щоб не порушувати ідилію (а саме на неї більше всього було схоже спілкування Сергія, Вєри і їх 16-річної дочки Маші), адміністрація люб"язно погодилася затримати закриття закладу і перенесла церемонію замикання дверей з 23.00 до півночі. Очевидно, у колишніх членів щасливого сімейства накопичилося багато тем і вони були готові спілкуватися до ранку.

Ось вже два місяці, як колись закохані один в одного колеги по гучному серіалу "Моя прекрасна няня" ходять скрізь виключно поодинці. Сергій без супроводу з"являвся на "Ніку", Анастасія сумувала одна на врученні кінонагород MTV.

Нікому і в голову прийти не могло, в чому дійсна причина сольних світських візитів Насті і Сергія. Самі вони мовчали як партизани на допиті. На знімальному майданчику серіалу теж ніхто не запідозрив недоброго: все-таки майстри своєї професії Жигунов і Заворотнюк разом знімаються, причому деколи в дуже відвертих сценах.

"Так, ми не живемо зараз з Настею разом," - скупо прокоментував Сергій ситуацію "Твоєму ДНЮ".

Роман Жигунова і Заворотнюк цілком міг стати сценарієм для жалісного серіалу. Познайомилися Сергій і Настя на знімальному майданчику "Моєї прекрасної няні" чотири роки тому. До речі, всупереч безлічі чуток про те, що між акторами спалахнула любов з першого погляду, це було не так.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Жигунов таємно зустрічається з колишньою дружиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі