субота, 09 листопада 2019 17:20

Сергій Притула продовжує троллити Молочного за пост

Сергій Притула продовжує троллити Молочного за пост
Сергій Притула відреагував на пост свого екс-коллеги тонким троллінгом. Фото: LIGA.net

Український шоумен Сергій Притула потроллив свого ексколегу по "Файна Юкрайна" Андрія Молочного.

Він написав цілу історію про пенсіонерку-прихильницю СРСР, оприлюднив у своєму Facebook.

Це сталося після того, як Молочний виклав в мережу пост, в якому написав про фашизм.

"Старенька, з орденом Леніна поверх вицвілого пальта з каракулевим комірцем, стояла на касі продуктового магазину "Єва Б". Її оточив натовп молодиків, такий рясний, що одразу й не зрозуміти, скільки їх було: 14 чи може й усі 88... Крізь вітрини з вулиці за усім спостерігали акуратно зачесані "набік" світловолосі підлітки в сорочках і шортиках. У переході станції метро "Театральна" пенсіонери танцювали під мелодії Вагнера... З каштанів повільно опадало коричневе листя. Йшла осінь 2019 року. Київ жив своїм звичним життям!" – написав Сергій Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула відреагував на скандал із Молочним

Український комік Андрій Молочний, який переїхав у РФ, написав пост з нагоди захоплення Києва радянською армією 6 листопада 1943 року.

"Чому для мене ця подія стала важливим, набуло дуже цінне значення? Адже ще 5 років тому, я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще 5 років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову і Ватутіну. Що на День Перемоги 9-го травня молодь буде ображати ветеранів, а співробітники поліції не тільки не будуть припиняти такі дії, а самі будуть сприяти цьому, змушувати ветеранів і навіть дітей знімати пілотки з червоними зірками", - написав він у Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула продовжує троллити Молочного за пост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі