четвер, 28 жовтня 2010 18:01

Сергій Костецький святкував день народження у Лондоні (ФОТО)
9

Фото: Фото: прес-служба

Хореограф Сергій Костецкий свій 24-й день народження відсвяткував з коханою дівчиною Каріною у Лондоні.

"Ми гуляли у Вестмінстерському палаці, в соборі Святого Павла, фортеці Тауер, покаталися на знаменитому колесі огляду. Я нарешті побачив зміну почесної варти – неймовірне видовище. В Гайд-парку ми годували білок з рук горішками, а вони стрибали нам на плечі. Лебеді та сірі гуси підпливали до нас близько. З витягнутою шиєю вони діставали нам до грудей", - розповів Сергій.

Пара відпочивала у старовинному лондонському пабі.

"Там подають більше сотні сортів пива, воно абсолютно не схоже на те, яке продається у нас. У пабі говорив з англійськими джентльменами – дуже хочу вірити, що наші дідусі-пенсіонери хоч коли-небудь ставитимуться до життя так само спокійно, розмірено і легко", - зізнався Костецький.

Наостанок Сергій купив собі в подарунок iPhone 4. Каже, що там вони 100% сертифіковані, тому підробку не підсунуть.

"Давно хотів собі саме таку модель, - розповів хореограф. - Ще хотів гарне офісне крісло, щоб працювати за комп'ютером. Його мені подарувала Каріна. Купила особливе, з високою спинкою, щоб у мене постава за робочим столом не псувалася. А батьки подарували дорогу шовкову постільну білизну. В пакет сховали ще гроші, аби я міг підібрати щось, що подобається саме мені. Можливо, витрачу їх на наступну поїздку за кордон".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сергій Костецький святкував день народження у Лондоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі