четвер, 19 травня 2016 12:18

Сергій Лазарєв показав, як відпочиває після Євробачення

Автор: Соціальні мережі
 

Співак Сергій Лазарєв після участі у Євробаченні вирушив на відпочинок до теплих країв. Зірка на своїй сторінці у соціальній мережі запостив знімки з курорту. Артист не пише, де саме відпочиває, але показує фото, на яких ласує тістечками та позує біля басейну.

"І нехай весь світ зачекає...", - підписав фото Лазарєв одне з фото.

Автор: Соціальні мережі
 

Читайте також: Член журі з Данії прокоментувала свої помилкові бали для Джамали

Нагадаємо, українська співачка Джамала перемогла в пісенному конкурсі Євробачення 2016. Із сумарною кількістю балів від журі та глядачів вона отримала 534 бали, а Росія, від якої виступав Сергій Лазарєв і яким букмекери пророкували перше місце, опинився на третьому місці з 491 балом. Друге місце посіла австралійка Дамі Їм. Вона отримала 511 балів.

Член данського журі Євробачення Хільда Хейк підтвердила інформацію ЗМІ щодо помилки під час голосування за представників України й Австралії.

Коментуючи скандал, що спалахнув після першої її заяви з цього приводу, вона визнала - її помилка жодним чином не вплинула на результат.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лазарєв показав, як відпочиває після Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі