середа, 01 грудня 2010 10:20

Серену Уільямс і Леді Гагу поклали в труну (ФОТО)
11

Джастін Тімберлейк, котрий зіграв одну з ролей в "Соціальній мережі" Девіда Фінчера, разом з Леді Гагою, Елайджею Вудом з "Володаря перснів", тенісисткою Сереною Уільямс і світською активісткою Кім Кардаш'ян знищили свої аккаунти в Twitter, Facebook та інших подібних сервісах, щоб заробити мільйон для хворих на СНІД, повідомляє The Hollywood Reporter.

Акцію під назвою "Пожертвувати віртуальним світом" (Digital Life Sacrifice) придумала американська співачка Аліша Кіз, засновниця фонду "Збережи життя дитині" (Keep а Child Alive). Сенс дійства полягає в тому, що до 1 грудня, тобто до міжнародного Дня боротьби з СНІДом, всі його учасники оголосили про свою "цифрову смерть", для більшої наочності лежачи в трунах. У "віртуальних заповітах", які вони озвучили напередодні, зірки пообіцяли жодного рядка не писати в соціальних мережах, поки на рахунку фонду Кіз не накопичиться 1 мільйон доларів. Те ж саме зробить і сама Аліша, за чиїм Twitter стежать 2,5 мільйона осіб.

Інші учасники акції відрізняються ще більшою популярністю: Тімберлейка читають 3,5 мільйона людей, а у Леді Гаги - більше 7 мільйонів Twitter-прихильників.

Фонд "Збережи життя дитині" опікає сім'ї з хворими на СНІД дітьми в Африці та Індії.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Серену Уільямс і Леді Гагу поклали в труну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі