вівторок, 15 квітня 2014 12:08

Серена Вільямс продемонструвала розкішне тіло на сторінках глянцю
5

Фото: Fitness magazine

32-річна тенісистка Серена Вільямс знялась у гарячій фотосесії для видання Fitness.

Спортсменка у купальнику продемонструвала підтягнуту фігуру та розповіла, як ставиться до власного тіла.

"Коли я була молодшою, то хотіла мати атлетичну фігуру, бути високою та підтягнутою, не з жіночною фігурою, - говорить спортсменка, - але потім люди мого віку підходили до мене і казали, що їм подобається, як я виглядаю і це дуже мотивувало".

"Тому я зрозуміла, що треба пишатися своїми формами і цінувати великі груди. Це про те що треба любити себе таким який ти є і розуміти, що ти прекрасна", - говорить Серена Вільямс.

Зірка намагається ставитися до спорту, як до розваги.

"Я змішую все: я бігаю, катаюся на велосипеді, потім роблю еліптичні вправи і пробую йогу", - говорить спортсменка.

"Я почала танцювати тому що не могла тренуватися через хворобу. Ми почали вигадувати рухи і це було весело. Тепер я бігаю 10 хвилин і потім танцюю", - розповіла тенісистка.

"Я думаю у мені живе дві людини, - говорить зірка, - Серена Вільямс, яку знають всі, вона божевільна, вона не може помилятися. Вона зла і не мила, як що чесно. Я тільки така людина три години на день, коли я на корті. В інший час я просто Серена, звичайний колун", спортсменка додає, - коли з'явилася Серена Вільямс жахливіше, то це дійсно мне засмутило. Це не справжня я. Навіть для мене це шокуюче бачити".

"Це весело усвідомлювати, що у мене є все на корті. Я тут і всюди, можу подорожувати та бути тенісисткою", - говорить зірка.

Серена Вільямс найвідоміша тенісистка світу, у 2011 році потрапила до лікарні з кров'ю у легенях і тоді, за її словами, вперше усвідомила, що здоров'я це головне.

"Це було в перший раз, коли теніс був останньою річчю про яку я думала. Я навіть не роздумувала над тим, що маю перемогти... єдине про що я думала - чи буде зі мною все добре", - казала тенісистка, - "я зрозуміла, що я щаслива, тому що вижила і далі гратиму у теніс, і це не кінець світу, якщо я приграю у майбутньому... це було вперше, коли я змогла повеселитись на корті. тепер я не граю якщо не хочу цього. Я граю тому що люблю спорт".

Після лікування Серена усвідомила, що має мету, якої повинна досягнути.

"Моя мета була виграти у серпні 2011 року U.S. Open", - говорить Серена, - це теоретично неможливо підготуватися за три тижні. Але я працювала багато і наполегливо з моїм тренером, і ця робота мені допомогла дійти до перемоги".

Серена передивились також свої поляди на власну дієту.

"Все почалось з того, що я перестала приносити до дому шкідливу їжу, - говорить тенісистка, - я живу з молодшою сестрою Венус, яка хворіє на синдром Шергена, автоімунну хворобу. Перед тим, як вона захворіла я їла багато некорисної їжі і ще три роки тому дізналась, що в мене алергія на пшеницю, тому їм здорову та сиру їжу".

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс продемонструвала розкішне тіло на сторінках глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі