пʼятниця, 02 травня 2008 17:20

Шер розповіла Опрі Уінфрі про свій роман з Томом Крузом (ФОТО)

Заморська співачка і акторка Шер розповіла про свій роман з голлівудською зіркою Томом Крузом.

Про те, що у Шер із Крузом, який молодший за неї на 16 років, був роман співачка розповіла під час запису телешоу Опри Вінфрі у Лас-Вегасі. В ефір програма вийде 8-го травня.

За її словами, між ними міг би зав"язатися "великий роман", якби не їхня зайнятість на зйомках.

Познайомились ж ці двоє у середині 80-х на одному з заходів у Білому домі. На той час молодий Том Круз знаходився у зеніті слави після виходу стрічки "Ризикований бізнес".

Шер, якій на той час було вже 39, одразу втратила голову від 23-річного Круза. Кар"єра хлопця тоді ще тільки починалася, а Шер вже майже два десятиріччя була зіркою.

"Він звів мене з розуму. Він був таким сором"язливим. Він розповідав, що у школі із ним ніхто не товаришував. Одного разу ми пішли на побачення у ресторан у Нью-Йорку і офіціантка там виявилася з його колишньої школи. Він сказав, що у школі вона не звертала на нього увагу, а тепер, коли він став відомим - навпаки", - розповіла на ток-шоу Опри 61-річна Шер.

За її словами, вони зустрічалися кілька місяців. Їхній роман скінчився, коли Круз познайомився із Мімі Роджерс, що була на 6років старшою від нього і яка стала його першою дружиною. З Мімі Том прожив 3 роки і розлучився у 1990-му році.

У тому ж році він одружився на нині вагітній Ніколь Кідман, з якою пробув 11 років.

Третьою його дружиною у 2006-му році стала акторка Кеті Холмс. Вона народила Крузу дочку Сурі, якій вже 2 роки.

Шер була заміжня двічі. З першим чоловіком Сонні Боно вона прожила 11 років, а другий шлюб зірки з Грегом Алманом протривав лише 9 днів.

Співачка також зізналася Опрі Вінфрі, що зараз у неї нікого немає. Зі своїм останнім серйозним коханням Робом Камілетті вона розійшлася 15 років тому, повідомляє Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Шер розповіла Опрі Уінфрі про свій роман з Томом Крузом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі