четвер, 24 лютого 2011 11:43

Селін Діон сама няньчиться з новонародженими дітьми
16

Селін Діон, яка нещодавно стала мамою, прийшла на шоу Опри Вінфрі. Співачка показала на передачі сімейне відео зі свого нового будинку на острові Юпітера, що у Флориді. Відмінною особливістю житла за $ 20 млн є інтер'єр, витриманий переважно в білому кольорі.

Селін з'явилася на шоу, щоб прорекламувати свій документальний фільм під скромною назвою "Селін очима світу". Однак у своїх домашніх відео вона постає не як всесвітня зірка, а як проста мама, яка няньчиться з дітьми і ходить по будинку в халаті і з "хвостиком" на голові.

Співачка та її чоловік намагаються не користуватись допомогою няньок і самі дбають про чотиримісячних малюків. У будинку величезну увагу приділено дитячій кімнаті, де є все необхідне як для їхнього старшого сина Рене-Чарльза, так і для новонароджених.

Для дорослих же є кімнати, облаштовані за останніми модними тенденціями. Проте обстановка в будинку затишна і спокійна, і майже зовсім немає новомодних технічних "примочок". У двоповерховому особняку, сподівається Діон, їхньому великому сімейству буде комфортно.

Зараз ви читаєте новину «Селін Діон сама няньчиться з новонародженими дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі