вівторок, 05 березня 2019 00:08

Сексапільна Настя Каменських у спідньому подражнила фанів
7

  У кліпі "Попа як у Кім" співачка Настя Каменських постає в спокусливих образах чорної і білої колірної гами.  Фото: youtube
У кліпі "Попа як у Кім" співачка Настя Каменських постає в спокусливих образах чорної і білої колірної гами. Фото: youtube

Українська артистка поділилася черговим сексапільним знімком у соцмережах. Напередодні фанати розкритикували Настю Каменських за відверте фото у міні-спідниці

Але співачка не звертає уваги на злі язики. Цього разу зваблива співачка постає на світлинах у спідньому та боді чорного кольору, таким чином продемонструвавши свою фігуру, пише tsn.ua.

Зображення Каменська залишила без коментарів. Однак шанувальники дуже активно почали обговорювати нову порцію світлин від зірки. "Насте, розкішний вигляд", "супер-сексі, так тримати", "фігурка – бомба".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна продемонструвала свої пишні форми у самому спідньому

Проте були і ті, хто засудив відвертість Насті. "Поки не пізно, негайно на бігову доріжку", "це пошло і зовсім не гарно".

У соцмережах артистки раз у раз з'являються фото, які набирають захоплені компліменти шанувальників. Як виявилося, навіть фанати втомлюються від сексапільних світлин співачки.

Так, днями Настя Каменських на своїй сторінці в Instagram опублікувала чергове відверте фото, після якого на співачку посипався шквал негативних коментарів і критики.

На фото Настя Каменських позує у міні-спідниці, яку вона підняла перед дзеркалом.

"Не соромся", - підписала фото артистка.

Шанувальники Насті Каменських гнівно відреагували на пікантний знімок української співачки і звинуватили артистку у вульгарності.

"І знову вульгарна фотографія. З такою-то зовнішністю і талантом не потрібно виставляти на показ всі інтимні місця. Ви прекрасна дівчина. Не опускайтеся до рівня дівчат з підворіття", "Не треба вульгарності, це нерозумно і некрасиво", "Настю, ти дуже гарна! Навіщо такі відверті фото публікувати?","Вульгарно, виглядає, як реклама послуг 18+", - писали користувачі.

Настя Каменських не тільки дивує шанувальників пікантними фото але і випускає відверті кліпи. Наприклад, Каменських випустила провокаційний кліп на пісню "Попа как у Ким".

Фото: instagram.com/kamenskux
"Фігурка - бомба","поки не пізно, негайно на бігову доріжку" – думки фанатів розділилися. Фото: instagram.com/kamenskux
«Супер-сексі, так тримати», "це пошло і зовсім не гарно" - думки фанатів розділилися. Фото: instagram.com/kamenskux
"Не соромся", - підписала фото артистка. Фото: instagram.com/kamenskux
У новому кліпі «Попа як у Кім» Настя Каменських в будь-якому вбранні охоче демонструє свої сідниці.  Фото: youtube

Настя Каменських не часто розповідає про особисті стосунки. Але нещодавно вона розкрила свої сексуальні вподобання.

"Я творча людина, а творчі люди не повинні мати жодних меж", - заявила Каменських. - "Межа – це коли тебе хтось ріже, а все інше – це нормально. Навіть БДСМ!", - поділилася Настя.

Каменських закликає не соромитися свого партнера і вчитися розповідати про свої бажання. На її думку, головне у будь-яких стосунках бути відкритим та чесним.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна Настя Каменських у спідньому подражнила фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі