пʼятниця, 21 вересня 2018 09:02

Сексапільна Каменських у розкішній сукні з глибоким декольте запалила в новому кліпі

Сексапільна Каменських у розкішній сукні з глибоким декольте запалила в новому кліпі
Українська співачка Настя Каменських презентувала новий кліп на пісню "Peligroso". Фото - скріншот

Українська співачка Настя Каменських презентувала новий кліп на пісню "Peligroso". Назва треку перекладається як "небезпека".

У ролику зірка приміряла сексапільний образ, показавши струнке тіло в розкішній сукні з глибоким декольте і величезним розрізом. Артистка співає та виконує відверті танці в тропічному лісі. Також Каменських здивувала фанатів виконанням іспанською. Нове відео з'явилося на YouTube-каналі співачки.

"Почну день з приголомшливих новин! Я дуже рада поділитися з вами своїм новим хітом "Peligrosо". Переповнена емоціями, я пишаюся результатами спільних зусиль із моєю неймовірно талановитою командою", – розповіла Настя Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як вагітна" - користувачі мережі обговорюють нове фото Насті Каменських

За лічені години після публікації ролик зібрав понад 120 тис. переглядів. Шанувальники відмітили, що артистці дуже пасує іспанська мова. Крім цього, вони зазначили, що це найкраща пісня в проекті NK.

На дні народженні телеведучої Катерини Осадчої гості підловили, як Настя Каменських і Потап обіймаються. Помітивши камеру, пара відсторонилася.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна Каменських у розкішній сукні з глибоким декольте запалила в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі