пʼятниця, 07 травня 2021 15:03

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво став громадянином України

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво став громадянином України
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес Браво нарешті отримав українське громадянство. ФОТО: instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя кулінарного шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво отримав українське громадянство. Новиною шеф-кухар поділився в Іnstagram.

На опублікованій світлині ресторатор тримає паспорт України у формі ID-карти.

"Міністерство культури видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, як я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі!" - написав Ектор під фото.

Ектор родом з Колумбії, але вже понад 10 років живе і працює в Україні. Раніше він не раз зізнавався, що вважає Україну своїм домом і щиро любить цю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геніальне зробити просто: Ектор Хіменес-Браво дав фірмовий рецепт макаронів

2016 року кулінар Ектор Хіменес-Браво відкрив перший ресторан сучасної китайської кухні BAO в Києві. 2017-го вийшла його "Перша кулінарна книга", яка встановила національний рекорд України в категорії "Найбільший тираж виданої в Україні книги".

Зараз ви читаєте новину «Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво став громадянином України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі