вівторок, 21 січня 2020 14:34

Щаслива й одягнена не по-королівськи: Меган Маркл помітили на прогулянці
7

Герцог не бачив свою дружину і сина близько 2 тижнів
Фото: instagram.com/redcarpetmood/
Герцог не бачив свою дружину і сина близько 2 тижнів
Герцог не бачив свою дружину і сина близько 2 тижнів
Герцог не бачив свою дружину і сина близько 2 тижнів
Герцог не бачив свою дружину і сина близько 2 тижнів

Меган Маркл помітили на прогулянці в парку неподалік від особняка на канадському острові Ванкувер, який вони з принцом Гаррі орендували після відмови від виконання королівських обов'язків на початку січня. Меган на фото має дуже щасливий і безтурботний вигляд.

38-річна герцогиня була одягнена дуже скромно - в чорні легінси, шапку-біні і черевики. У "кенгурушці" Меган несла Арчі, а на повідку вела двох собак - чорного лабрадора Оза і бігля Гая, пише РБК-Україна.

До Меган під час прогулянки по парку було приставлено двох офіцерів з королівської охорони, які трималися трохи віддалік.

"Меган - єдина з членів сім'ї, хто не видається сумною", - відзначив зміни в настрої і зовнішності герцогині королівський фотограф Артур Едвардс.

Принц Гаррі має досить сумний вигляд. На це звернули увагу і королівські експерти, які спостерігають за сім'єю. Для герцога відхід від справ, віддалення від сім'ї і переїзд стали сильним стресом. Принц зізнався, що відмовляється від колишнього життя з великим сумом, але в них із дружиною "не було іншого вибору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі виїхав з Великої Британії

У цей же день в аеропорту Ванкувера помітили і принца Гаррі, який прилетів з Британії, де залагоджував всі справи щодо розриву з королівською родиною. Герцог не бачив своєї дружини й сина близько 2 тижнів.

Меган Маркл уперше після скандалу з резонансним виходом британського принца Гаррі зі складу "верхівки" королівської родини засвітилася на людях. Колишня актриса у Ванкувері відвідала притулок для жінок, що опинилися в тяжкій життєвій ситуації

Зараз ви читаєте новину «Щаслива й одягнена не по-королівськи: Меган Маркл помітили на прогулянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі