Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 16:17

Саша Ніколаєнко вагітна від 72-річного чоловіка-мільярдера

Саша Ніколаєнко вагітна від 72-річного чоловіка-мільярдера
Власниця Національного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко, яка в січні вийшла заміж за 72-річного мільярдера Філа Раффіна, на початку наступного року стане мамою, повідомляє газета "Известия в Украине".

Капітал чоловіка Ніколаєнко складає 1,6 мільярда доларів. Раффін N220 у списку найбагатших американців за версією Forbes на початку року придбав новий маєток - сімейне гніздечко, оформлене в італійському стилі. Саме там "Міс Україна-2001" радіє увазі свого благовірного і мліє від подарунків чоловіка. Відзначимо, що у Раффіна вже є троє дорослих дітей.

У інтерв"ю, яке Ніколаєнко дала "Бульвару Гордона" в січні, вона говорила про плани завести дитину: "Ми страхуємо нашу сім"ю від стресів, будуючи її на повній довірі. Щоб уникнути проблем, коли вже народиться дитина", - пояснює Ніколаєнко.

"Мені зараз хочеться не матеріальних цінностей, а сім"ю. Я уявляю, якою буде наша дитина, як протікатиме вагітність", - додає вона пізніше.

При цьому, як запевняє колишня модель, їй абсолютно байдуже, хто буде першим - хлопчик чи дівчинка. "Хоча раніше хотіла спочатку хлопчика, а потім, років через п"ять, дівчинку. Щоб хлопчик її захищав", - зізнається вона.

Весілля Ніколаєнко і Раффіна відбулося 6 січня в клубі Mar-a-lago Club в місті Палм-Біч недалеко від Маямі (Флоріда). Заклад належить Дональду Трампу, який до всього ще був свідком на весіллі. Свідком була сестра Олександри.

На весілля було запрошено більше двохсот гостей. За словами самої Олександри Ніколаєнко, список гостей довелося скоротити. Приїхали тільки найближчі люди.

Гості дотримувалися суворого дрес-коду: чоловікам треба було з"явитися в смокінгах, пані - у вечірніх сукнях. Наречена була у вінчальній сукні від улюбленого дизайнера - американця Майкла Корса.

Зараз ви читаєте новину «Саша Ніколаєнко вагітна від 72-річного чоловіка-мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути