пʼятниця, 08 травня 2015 10:56

Шарліз Терон не приховувала почуттів до Шона Пенна на прем'єрі "Скаженого Макса"
20

Фото: Reuters

Вчора в Голлівуді біля TCL Chinese Theatre натовп вітав виконавців головних ролей у фільмі "Божевільний Макс: Дорога люті" (Mad Max: Fury Road).

Шарліз Терон з'явилася на прем'єрі під руку з Шоном Пенном, слідом пройшли Том Харді, Ніколас Холт, Розі Хантінгтон-Уайтлі, а також режисер картини Джордж Міллер та інші імениті гості заходу.

Нагадаємо, актор Шон Пенн позбувся шкідливої ​​звички - куріння.

Шарліз Терон кілька місяців просила його кинути палити. Найвагомішим аргументом стала дитина, якого не так давно усиновила Терон.

"Шон був завзятим курцем роками. Після того, як він почав зустрічатися з Шарліз, через пару місяців він прийняв рішення кинути палити. Шарліз на нього не тиснула. Вона просто попросила його подбати про здоров'я її маленького сина Джексона. І ось, в один прекрасний день, Пенн оголосив про своє рішення, - розповів інформатор пресі. - Шон сказав Шарліз, що він хоче стати кращою версією себе самого. Він по вуха закоханий у Шарліз ".

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон не приховувала почуттів до Шона Пенна на прем'єрі "Скаженого Макса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі