понеділок, 27 серпня 2012 11:52

Санта Дімопулос вже обмірковує вихід з "ВІА Гри"

Санта Дімопулос вже обмірковує вихід з "ВІА Гри"
Дівчина планує сольну кар'єру Фото: lady.tochka.net

Санта Дімопулос тільки рік у "ВІА Грі", але вже подумує продовжити свою сольну кар'єру.

"ВІА Гра не найвищий щабель мого розвитку. Це просто етап в моєму житті. В майбутньому я планую виступати тільки сольно", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, що Санта вже була солісткою українського гурту "Сьоме небо", яку залишила за власним бажанням. В її творчому арсеналі вже є дуети з Петром Чорним та Василем Бондарчуком.

Тим часом вже достеменно відомо, що Альбіна Джанабаєва точно залишить знаменитий колектив. Причиною рішення названа перспектива сольної кар'єри Альбіни і колеги по групі, які помітно молодші.

"Нам потрібно змінюватися, щоб йти в ногу з часом, тому склад групи стане молодше", - розповів продюсер гурту Костянтин Меладзе. Санті та Єві трохи більше двадцяти, виходить якийсь дисонанс з Альбіною, якій зараз 32 роки.

Також він присвятив шанувальників групи в подальші плани своїх підопічних.

"Альбіна протягом майбутнього року буде поєднувати роботу у "ВІА Грі" і сольну кар'єру. Ми починаємо займатися її сольним проектом, тому вона пропрацює в групі максимум півроку-рік", - заявив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос готується до весілля з Володимиром Самсоненком

Вже навесні продюсери оголосять кастинг на місце руденької. Вимоги не змінилися: зріст метр сімдесят, об'єм талії шістдесят, об'єм стегон і грудей - дев'яносто. І, звичайно, руденька.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос вже обмірковує вихід з "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі