четвер, 03 липня 2008 15:53

Сальма Хайек витратить на весілля 3,5 мільйона доларів

Сальма Хайек витратить на весілля 3,5 мільйона доларів
Актриса Сальма Хайек планує витратити близько 3,5 мільйонів доларів на організацію пишної весільної церемонії. Весілля актриси і французького мільйонера Франсуа-Анрі Піно відбудеться у Франції наступної весни. Сальма вийде заміж у сукні за півмільйона доларів.

Як відзначає джерело журналу NationalEnquirer, щоб умовити Хайек дати згоду на шлюб, Франсуа-Анрі знадобився майже рік. Тепер щасливий наречений надав Сальмі повну свободу дій в тому, що торкається підготовки до весілля, і не обмежує її у витратах.

Весільне плаття для актриси вартістю в 500 тисяч доларів шиє дизайнер модного будинку Balenciaga Ніколас Гескьєр, який раніше створив весільний наряд для Ніколь Кідман.

На весілля, яке триватиме 5 днів, запрошені близько 400 друзів і знайомих пари. На їжу і напої Сальма Хайек планує витратити близько мільйона доларів. Один лише весільний торт обійдеться у 100 тисяч доларів, пише  Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хайек витратить на весілля 3,5 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі