вівторок, 15 березня 2011 18:26

Шакіра перестала приховувати роман з відомим футболістом

Співачка Шакіра та її бойфренд, футболіст Жерар Піке, які довго приховували свої стосунки, нарешті, вирішили офіційно оголосити про те, що зустрічаються. Так, парочка з'явилася на обкладинці журналу колумбійського Caras, демонструючи ніжний поцілунок.

Закохані познайомилися минулої весни під час зйомок кліпу Waka Waka. Незважаючи на те, що з того моменту їх постійно бачили разом, Шакіра заперечувала роман, заявляючи про те, що вони з Жераром просто друзі. Однак у лютому Піке виклав на своїй сторінці в інтернеті знімок зі святкування свого дня народження, на якому була присутня і Шакіра.

Нагадаємо, що в січні на своєму сайті Шакіра оголосила про те, що після довгого роману розійшлась з сином екс-прем'єра Аргентини.

"Протягом 11 років ми сильно любили один одного, дбали один про одного, це був найщасливіший час у нашому житті", - йшлося у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра перестала приховувати роман з відомим футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі