вівторок, 23 жовтня 2012 15:15

Руслана виголила на голові візерунок
9

Фото: Фото з сайту "E-motion"

Співачка Руслана Лижичко удосконалила свою зачіску. І без того голомозі скроні виголила візерунком у вигляді переплетених ліній.

"Зробила це 11 жовтня, перед тим, як вирушити в концертний тур по Карпатах, - розповіла Gazeta.ua менеджер співачки, яка попросила не називати її. - Зачіску Руслана оновлює щотижня — доголює, підфарбовує, трохи змінює колір".

Уперше Лижичко з'явилася з новою зачіскою в серпні на шоу "MАЙDАН'S". Зробила на скронях лисини, трохи зафарбувала чорне волосся в сірий колір, а на голові зробила чудернацький кок.

Кажуть, що коли жінка змінює зачіску, в неї не все гаразд в особистому житті. Gazeta.ua поцікавилася, чи все гаразд у співачки з чоловіком — продюсером Олександром Ксенофонтовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У деяких артистів нема просто вибору" — Руслана про зірок у політиці

"Навіть більше, ніж гаразд, - запевнили нас. - Ксенофонтов сам схвалив нову русланину зачіску. Коли перукар Лариса Скрипник голила Руслану, Сашко керував процесом! А після зміни Русланиного іміджу він запропонував Руслані поїхати у відпустку. Вони власним авто поїхали до Криму на тиждень і провели там ще один медовий місяць. Були удвох, не бронювали готелів, селилися там, де були вільні місця. Повернулися просто щасливі!"

Уперше нову зачіску Руслана показала 12 жовтня мешканцям міста Снятина в Івано-Франківській області. Саме звідти почався її концертний тур. Руслана виступала разом із учасниками шоу "MАЙDАН'S". Уже відбулося 7 концертів, попереду ще три. Сьогодні Руслана виступатиме у містечку Перегинське на Івано-Франківщині, очікують до 3 тисяч глядачів. Чоловік Руслани Олександр Ксенофонтов мусив від'їхати у справах до Києва. Але вже завтра він вирушить у тур разом із дружиною.

Завершиться концертний тур виступом у карпатському місті Косові.

Зараз ви читаєте новину «Руслана виголила на голові візерунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі