четвер, 23 січня 2020 23:08

Руслан Сенічкін у Стамбулі здійснив мрію 15-річної українки
5

15-річна Олена Некрасова має пухлину
Фото: прес-служба
Руслан Сенічкін і 15-річна Олена Некрасова
На екскурсії кондитерською фабрикою
Руслан Сенічкін, 15-річна Олена Некрасова і її бабуся
15-річна Олена Некрасова

Перед Новим роком ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін разом з командою благодійного проєкту 1+1 media "Здійсни мрію" показали підопічній 15-річній Альоні Некрасовій, де жила Хюррем Султан або як її ще називають Роксолана, кохана 10-го султана Османськой імперії Сулеймана І.

Альона захоплюється переглядом серіалу "Величне століття. Роксолана", знає всіх героїв та може переказати всю сюжетну лінію. Також їй подобається все, що пов'язане з турецькою культурою - архітектура, живопис, кухня.

Підопічна проєкту мріяла опинитися в атмосфері, де жили султани Османської імперії та відвідати місця зйомок серіалу "Величне століття. Роксолана" – палац Топкапи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Монатіка показала сімейний відпочинок на Мальдівах

Під час арт-марафону #моядитячамрія Альона намалювала свою заповітну мрію. Цей малюнок потрапив до рук команди проєкту "Здійсни мрію" та чарівників з мережі магазинів ЕVА.

Автор: прес-служба
  Руслан Сенічкін і 15-річна Олена Некрасова
Руслан Сенічкін і 15-річна Олена Некрасова

Для здійснення мрії з Альоною до Туреччини полетів ведучий Руслан Сенічкін, який вже неодноразово був у Стамбулі. У перший день перебування там Альона відвідала концерт до дня Святого Миколая, яке організувало Генеральне консульство України у Стамбулі для дітей української громади, які живуть та лікуються там.

На наступний день у дівчини була насичена програма відвідування палаців, де жили султани Османської імперії - палац Долмабахче, Топкапи. Поруч з останнім розміщений Собор Святої Софії, також відомий, як музей Айя-Софья - включена до складу Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

У третій день Альону запросили на екскурсію до фабрики Karaköy Güllüoğlu з виготовлення пахлави, яка працює ще з часів султанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали портрет доньки Роксолани

"Мені дуже сподобався палац Топкапи, бо там атмосфера серіалу та середньовіччя і дуже красиво. Ще мене приголомшило море. Хоч зараз зима – вода досить тепла. Також я була в океанаріумі, там мені сподобалася статуя Нептуна. У Стамбулі я нарешті спробувала каштани. Коли я дивилася серіал, я думала, що це щось солодке, незвичайне, так як шехзаде Мустафа (син султана Сулеймана І) їх дуже любив, але як виявилося на смак вони як наша картопля", - розповіла Альона.

Автор: прес-служба
  Руслан Сенічкін, 15-річна Олена Некрасова і її бабуся
Руслан Сенічкін, 15-річна Олена Некрасова і її бабуся

Дівчина додала, що ходила на театральні курси, тому у майбутньому хоче стати акторкою.

Під час святкових концертів "Різдвяна історія з Тіною Кароль" у Києві одразу четверо дітей дізналися про початок здійснення їхніх мрій. У 2020 році чарівники благодійного проєкту 1+1 media "Здійсни мрію" втілять неймовірні бажання маленьких пацієнтів лікарень.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Сенічкін у Стамбулі здійснив мрію 15-річної українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі