вівторок, 10 вересня 2019 12:30

"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube

"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube
Тіматі видалив скандальний кліп "Москва". Фото: www.vokrug.tv

Російський репер Тіматі видалив трек "Москва", який виконав в дуеті з Гуфом, через рекордну кількість дизлайків.

Зірки розповіли про рішення в Instagram.

Кліп на трек "Москва" з'явився в мережі за день до виборів у Мосміськдуму, що пройшли 8 вересня. 9 вересня ролик назбирав 1 млн дизлайків - це антирекорд для російського YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблений репер Путіна згадав Україну в новорічному привітанні

За словами Тіматі, він не мав за ціль образити когось та викликати шквал негативу.

"Висловити свою особисту думку в досить гострій формі - так, у моєму стилі. Розлютити таку кількість людей - це ще треба постаратися. Але зовсім цього хотілося. Я люблю своє місто, і воно зараз для мене в кращій формі за всі 36 років мого життя. Продовжувати чіпляти людей без приводу не хочу, і без мене проблем у кожного вистачає. Мені не потрібен цей срач точно, тому, дорогі друзі: видаляю це відео, що б не продовжувати хвилю негативу". - підписав публікацію Тіматі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Репер Гуф в ніч з 9 на 10 вересня записав відеозвернення, в якому вибачився перед шанувальником і заявив, що його втягнули в проект обманом. За словами співака, він не знав, що в Москві проходять вибори.

"Я ні копійки з цього не отримав, клянусь. Розвели мене, підставили. Це виглядає так, ніби мене хтось змусив прочитати про Собяніна. Цього разу вибачаюся перед вами. Я дуже гордий за молодь. Пишаюсь, що є ті, хто розбирається в політиці і йде у світле майбутнє. Тому наступного разу при якихось розкладах буду цікавитися думкою інших", - говорив Гуф у відео.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @therealguf

У своїх куплетах обидва репери згадали Сергія Собяніна - мера Москви. Тіматі зачитав фрази "не ходжу на мітинги, не втираю дичину" і "хлопну бургер за здоров'я Собяніна", а Гуф - "Я застав Попова, часто згадую Лужкова, зараз я спостерігаю за Собяніним. Кожен намагається зробити щось по-новому. Але головне, щоб у вас було взаєморозуміння ". Через це музикантів запідозрили в прихованій агітації. Раніше Тіматі випустив трек "МІй найкращий друг - це президент Путін".

Зараз ви читаєте новину «"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі