субота, 16 січня 2021 23:46

"Розпочинаю боротьбу з "десяточкою" - Джамала розсекретила свою вагу
3

Джамала має намір схуднути на 10 кілограмів
Фото: Instagram.com
Джамала має намір схуднути на 10 кілограмів
Джамала має намір схуднути на 10 кілограмів

Співачка Джамала зізналась скільки зараз важить, а також поділилась наміром позбутися 10 зайвих кілограмів.

"Тут я важу 59 кг. Зараз моя вага — 69 кг. Просто залишу ці фото тут. Як мотивацію. Отже, розпочинаю боротьбу з накопиченою "десяточкою" - написала зірка в Instagram і опублікувала декілька своїх світлин. На фото співачка позує у морі у сітчастій сукні та купальнику. Як зазначила Джамала, на цих світлинах вона важить 59 кг і знову прагне повернутися до своєї ідеальної ваги.

Аби досягти поставленої цілі, артистка вже відвідала лікаря. Спеціаліст дав їй поради щодо фізичних вправ і склав програму харчування, врахувавши те, що зараз Джа годує грудьми молодшого сина.

Новий раціон Джамали має включати цільнозернову кашу, овочі, фрукти, суп овочевий, м'ясо птиці та риби. Лікар заборонив споживати випічку, солодощі, копчені продукти, цукор, молоко. Співачка зазначила, що перш ніж їй виписали таку дієту, вона здала багато аналізів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona отримала €10 тис. від ЄС

Українська співачка Джамала місяць тому відпочивала в Єгипті. Милі світлини з її синами розчулили шанувальників співачки.

Зараз ви читаєте новину «"Розпочинаю боротьбу з "десяточкою" - Джамала розсекретила свою вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі