понеділок, 20 січня 2020 12:03

Розпочався 10-й сезон "Голосу країни": найяскравіші моменти першого ефіру

Розпочався 10-й сезон "Голосу країни": найяскравіші моменти першого ефіру
Стартував ювілейний, десятий сезон вокального шоу "Голос країни" на каналі "1+1" Фото: 1plus1.ua

Стартував ювілейний 10-й сезон вокального шоу "Голос країни" на каналі "1+1".

Український проєкт визнано правовласниками формату TheVoice однією з найуспішніших адаптацій у світі. Україна стала 2-ю країною, що отримала права на формат. За 10 сезонів шоу майже100 тисяч охочих надіслали заявки, щоб заспівати на головній вокальній сцені країни. На етапі "сліпих прослуховувань" перед тренерами виступили 1,5 тисячі учасників, пишуть "Факти".

Ювілейний сезон стане особливим. Тренерський склад зазнав змін. Команди вокалістів 10-го сезону формують Тіна Кароль, Дан Балан, Діма Монатік і сімейна пара Потап і Настя Каменських. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Перший ефір ювілейного сезону відкрив спільний номер усіх тренерів в супроводі живого оркестру. Їм належить провести 14 ефірів "сліпих прослуховувань", щоб знайти 16 вокалістів у свої команди.

Першим на сцені "Голосу" з'явився 23-річний Олександр Календа із Житомира.

"Хочу бути частиною цієї колосальної битви", - сказав він.

На кнопку відразу натиснув Дан Балан, а потім свої крісла розвернули всі тренери.

24-річний Сергій Роман називає себе "сучасним гуцулом".

"Я буду сяяти!" - пообіцяв Сергій.

Кавер на пісню "Грушечка" одразу розвернув крісло Тіни, а потім - Потапа з Настею і Монатика.

"Це було чесно і по-справжньому", - сказав Потап.

Сергій вибрав команду Діми Монатика.

24-річна Василиса Старшова із Санкт-Петербурга - солістка відомої групи "Ленінград".

"Мені хочеться розкритися як сольній співачці, - говорить Василиса. - Хочу, щоб моя енергія засяяла так, що тренери не змогли не повернутися!"

Першим повернув крісло Дан Балан і тут же вискочив до дівчини на сцену "Голосу". До Василиси повернулися всі тренерські крісла, але "кнопку" Потапа і Насті заблокували.

Василиса запропонувала батл між тренерами.

"Якщо ти боєць, то тобі до мене на хлібець", - прочитала реп Тіна. "Я вибираю підказку залу, - заспівала Василиса, а потім вирушила в команду Дана Балана". " Я ревную", - сказала Тіна, звертаючись до Дана, бачачи його ставлення до Василиси . " Ти змусила мене зніяковіти вперше за довгі роки , - зізнався Балан. - Коли Тіна Кароль поруч, я просто гублюся".

30-річна Олена Федотова з Кривого Рогу - мати двох синів і співачка в ресторані.

"Я співатиму для своїх синів", - говорить Олена.

Хіт Аліни Паш "Босорканя" не зміг повернути жодного крісла. Потап запросив на сцену чоловіка Олени та її маленького сина.

"Діти - це прекрасно, - сказав Потап. - Ми з Настею теж працюємо над цим!"

22-річний Назар Яцишин - учитель історії зі Львова.

Виконання хіта Shallow повернуло крісла Монатика, Потапа і Насті, Дана Балана. Назар не міг стримати сліз і вибрав команду Дана Балана.

"Музику я любив з дитинства. Удома завжди включав музичні канали. Батьки не розуміли, звідки це бажання, тому що ніхто в родині не має таланту до музики. Коли я почав займатися вокалом, це загалом був подвійний удар. Ніхто з близьких не розумів, звідки це у мене. А коли я вибирав свою професію, то всі навколо говорили, що займатися музикою, особливо співати, це не дуже чоловіча професія. Тому я вступив на історичний факультет. Зараз зрозумів, що хочу робити музичну історію, а "Голос країни" - це перший музичний крок в моєму житті ", - розповів Назар.

27-річна Анастасія Картвелішвілі - масовик будинку культури з селища Слобожанське.

"Коли я виходжу на сцену, мене просто пре!" - зізналася Настя.

Хіт "На районі" розгорнув крісла Дана Балана і Потапа з Настею.

"Це було дуже круто. Дякую за настрій", - сказав Потап. - "Я захоплююся тобою", - вигукнув Балан.

Потап вийшов на сцену, вирішивши ще раз заспівати свій популярний хіт разом з учасницею.

Анастасія вибрала команду Потапа і Насті Каменських.

"Настя, а як ти стала працювати з Потапом?", - запитав Монатік. - "Я прийшла на кастинг. Потап оглянув мене з ніг до голови. Ми записали одну пісню, а потім він мені сказав:" Ми ніколи не будемо працювати разом! ", - розповіла Настя.

53-річний Олександр Семчук з Івано-Франківська працює лікарем-фоніатором.

"Ніколи не пізно починати нове життя", - сказав Олександр.

Але жоден з тренерів не розгорнувся на його зворушливе виконання "Белль".

26-річна Єлизавета Криворучко приїхала з Дубая, де її називають "королевою бурлеску".

На перших нотах своє крісло розвернув Дан Балан, до нього приєднався Монатік.

"У твоїх очах є щось справжнє", - зауважив Балан. - "У вас розкішний голос. Запрошую вас до своєї команди", - сказав Монатік.

Єлизавета вибрала Діму Монатика, назвавши його "солодким пиріжком".

35-річний одесит Даніель Салем прийшов на проект показати свої вокальні дані. Глядачі пам'ятають його за проектом "Танці з зірками".

Пісня Володимира Висоцького "07" відразу розвернула крісло Тіни Кароль. На останніх хвилинах натиснули кнопку Потап і Настя Каменських.

"Я пообіцяв доньці, що подзвоню їй прямо зі сцени", - сказав Даніель і набрав дочку Луну. "Я хотіла б доторкнутися до твого таланту", - зізналася Тіна. "Люблю всіх чоловіків, які подобаються Насті", - сказав Потап, запрошуючи вокаліста в свою команду.

"Я навіть не замислююся - до Тіни", - відповів Даніель.

23-річна Маша Тимошенко - інстаблогер. Але її голос не зміг розвернути тренерські крісла.

24-річна Ольга Мельник - зірка четвертого сезону "Голосу". У 19 років у дівчини почалися проблеми зі спиною і їй довелося відмовитися від мрії про сцену.

"10-й сезон - шанс, яким я повинна скористатися, щоб повернутися", - зізналася Ольга.

На перших же нотах всі, крім Тіни Кароль, розвернули крісла. Потім повернулася і Тіна. Ольга не змогла стримати сліз. Тренери аплодували їй стоячи.

"Це було неймовірно. Я прийшов на проєкт, щоб знайти талант, який можу продюсувати. У мене є пісня, яка написана для тебе", сказав Балан. "Я в захваті, як об'єднані ваш голос і душа", - підтримала учасницю Тіна Кароль. "У вас великі шанси на перемогу в шоу", - сказав Монатік.

Ольга вибрала команду Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап і Настя працюють над тим, щоб уже 2020 року в них з'явилися спільні діти

"Після першого дня сліпих прослуховувань можу сказати, що моя команда складається зі справжніх людей, які співають серцем. Вони з різними долями, але їх об'єднує одне - місія вести за собою людей на сторону добра. І звичайно, я хочу, щоб моя команда виграла в п'ятий раз, тому що мої вокалісти того варті ", - сказала Тіна Кароль.

Співачка Тіна Кароль анонсувала вихід ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни". У неділю, 19 січня, на "1+1" стартує новий сезон, написала співачка в Instagram. Тіна опублікувала кілька своїх світлин зі зйомок у студії. Неординарності й яскравості образу надає незвичайний костюм - чорні вкорочені брюки та цікавий за рахунок напівпрозорих елементів тканини топ.

Зараз ви читаєте новину «Розпочався 10-й сезон "Голосу країни": найяскравіші моменти першого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі