четвер, 18 травня 2017 11:02

Розкішна Моніка Белуччі пристрасно розцілувала колегу на сцені
11

Моніка Белуччі і Алекс Лутц
Фото: Reuters
Моніка Белуччі і Алекс Лутц
Моніка Белуччі і Алекс Лутц
Моніка Белуччі
Моніка Белуччі і Алекс Лутц

У Палаці фестивалів і конгресів відбулася церемонія відкриття 70-го Каннського кінофестивалю, що поклала початок 11-денного Кіномарафон.

Почесну роль господині церемонії взяла на себе Моніка Беллуччі, що постала перед гостями в чорній сукні з відкритими плечима. Разом з французьким коміком Алексом Лутса італійська зірка приготувала присутнім ефектний сюрприз - поцілунок на сцені.

Програма церемонії відкриття включала і появу членів журі на чолі з режисером Педро Альмодоваром, разом з яким фільми кіноогляду в цьому році будуть судити Вілл Сміт, Джессіка Честейн, Марен Аде, Фань Бінбін, Аньєс Жауї, Габріель Йаред, Паоло Соррентіно, Пак Чжун-Хо .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламур і відсутність спідньої білизни: найяскравіші сукні Каннського фестивалю

На сцену Палацу фестивалів та конгресів піднялася Лілі-Роуз Депп, яка разом з іранським кінорежисером Асгаром Фархаді привітала гостей і учасників ювілейного фестивалю.

На церемонії відкриття 70-го Каннського кінофестивалі виступила Бланка Лі - іспанська хореограф виконала танцювальний номер в червоній сукні. Французькі співаки Бенжамін Біоле і Луан Емері дуетом заспівали для гостей.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна Моніка Белуччі пристрасно розцілувала колегу на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі