вівторок, 08 лютого 2011 17:28

Розинська встановила в квартирі позолочені крани та смітник (ФОТО)
15

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Телеведуча Наталя Розинська живе у 3-кімнатній квартирі на сьомому поверсі старого будинку в центрі Києва.

Вітальня з'єднана із кухнею. Це кухня-студіо. Кімнати розділені розсувними дверима. У вітальні два вікна із золотистими гардинами. Такого ж кольору і тюлі. Лимонний колір стін із вставками колон білого кольору. На підлозі розстелені два килими у формі шкіри тигра. Стоїть диван та крісло. Напроти них великий плазмовий телевізор у золотистій рамі. Він не підключений, оскільки ТВ Розинська проглядає в спальні. Всюди на столиках і тумбочках розставлені фотографії господині.

Кухня ведучої від італійської модельєра Джані Версаче. Вкрита позолотою. Тої ж фірми і всі світильники в квартирі. Праворуч в кухні туалет для гостей викладений синьою і білою плиткою. Підлога також із біло-синьої плитки, що створює ефект шахматної дошки. Кахель замовили в італійського дизайнера Роберто Каваллі. Всі ванні аксесуари, крани, підвіски для рушників і навіть смітник в позолочених тонах.

Окрім кухонних шаф та вмонтованого під меблі "Версаче" холодильника "Сіменс" та пральної машинки, на кухні нема ні мікрохвильової, ні посудомийки. Кахель чорно-білий, покладений у формі ромбів. Підлога із підігрівом.

"Взагалі-то ця кухня робилася не для того, щоб тут готували їжу. Через меншу зайнятість на роботі останнім часом почала готувати. Тому тепер перед газовою плитою треба поставити плитку. А то від масла залишаються сліди, - каже Розинська, демонструючи свої кухонні меблі. - До останнього часу мала домробітниця. Просто не мала часу, бо працювала від понеділка по понеділок. Домробітницю може найняти або дуже зайнята жінка або та, яка нічого робити сама не вміє. Така розбещена. Тепер, коли в мене менше роботи, в суботу зранку прибираю в квартирі і готую борщ. Тому вдома тільки моя енергія".

Ванну Розинська переробила із спальні. Це велика кімната із великим вікном. Підлога і стіни викладені кахлями у формі мозаїки. Позолочені крани умивальника у вигляді лебедя з крилами, позолочена дзеркальна рама, підвіски та сушки для рушників. На півкімнати велика продовгувата ванна.

Господиня показує спальню. Майже весь простір кімнати займає величезне ліжко. Зверху рожевий балдахін. На рожевих стінах розвішані золотистого кольору янголята.

В скільки обійшовся дизайнерський ремонт телеведуча не зізнається.

"Це стиль Людовіка XVI. Він казав: "Держава це я" і був таким собі егоїстом. Моя квартира — квартира егоїстки. Житло для однієї людини, максимум для двох. Тому на кухні тільки два стільці. Цю помпезну класику робила два роки. Довго. Тільки на меблі чекала півроку", - розповіла телеведуча.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Розинська встановила в квартирі позолочені крани та смітник (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі