четвер, 22 жовтня 2020 18:36

Розбурхала уяву шанувальників: володарка найгарніших сідниць стала в еротичну позу
7

Бразильська супермодель Playboy 29-річна Сьюзі Кортес поділилася з підписниками екстравагантною фотографією.

Палка шанувальниця футболіста Ліонеля Мессі позувала в чорному топі та чорних трусах, хизуючись пишними сідницями. Знімок опублікувала в Instagram. Для фотосесії зірка також одягнула панчохи та лаковані туфлі на підборах.

Зірка публікує відверті фото
Фото: instagram.com/suzycortezoficial
Зірка публікує відверті фото
Зірка публікує відверті фото
Зірка публікує відверті фото
Зірка публікує відверті фото

Сьюзі Кортес - фітнес-модель, зірка Instagram і телеведуча бразильського спортивного каналу. Жінка стала популярною після перемоги на конкурсі Miss BumBum 2019, на якому оцінюють жіночі сідниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця конкурсу супер-сідниць продає футболки Мессі

Також Сьюзі є прихильницею Ліонеля Мессі, що дуже не подобається його дружині Антонеллі Рокуццо. Модель навіть зробила на пікантному місці тату із зображенням футболіста.

Американська модель кубинсько-хорватського походження 28-річна Наталія Баруліч не соромиться показати фото, на яких позує у відвертих та спокусливих образах. На знімку, опублікованому в Instagram, жінка позувала топлес для італійського будинку моди Collini Milano.

Зараз ви читаєте новину «Розбурхала уяву шанувальників: володарка найгарніших сідниць стала в еротичну позу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі