четвер, 06 вересня 2018 12:29

Російська учасниця Євробачення хоче залишити країну

Російська учасниця Євробачення хоче залишити країну
Бажання Самойлової емігрувати нещадно розкритикували деякі росіяни. Фото:www.spletnik.ru

Учасниця Євробачення-2018 від Росії Юлія Саймойлова заявила, що готова емігрувати з РФ до Європи.

Жодних пояснень щодо такого кроку співачка не надала, - пишуть 24 Новини.

Відомо, що детальніше про обставини, які спонукали її до такого кроку, вона розповість 6 вересня о 16:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня депутатка Держдуми РФ не збирається залишати Україну

Зауважимо, що згодом вона у своєму Instagram виклала ще одне промовисте фото – світлину, зроблену в арепорту "Шереметьєво", яка містить теги "Європа" та "поїхали", щоправда, жодних уточнень немає.

Агент співачки уже прокоментував цю інформацію. За його словами, Самойлова уже перебуває на борту літака, передає ресурс "360˚".
Водночас він додав, що не знає, з чим пов'язана заява. Як припустив представник виконавиці, слова Самойлової не містять політичного підтексту.

Бажання Самойлової емігрувати нещадно розкритикували деякі росіяни. Зокрема, під останнім її дописом у Instagram p Шереметьєво користувачі пригадали їй провальний виступ на "Євробаченні-2018", заявивши, що без неї "повітря в Росії стане чистішим".

Крім того, користувачі критикують вокальні здібності Самойлової, звинувачують її у лицемірстві, нагадують про інвалідність, щоправда, деякі коментатори все ж заступилися за співачку, назвавши її вчинок сміливим рішенням і закликавши інтернет-користувачів припинити цькування.

Співачка Юлія Самойлова, яка представляла Росію на Євробаченні-2018 у Лісабоні і не пройшла до фіналу, заявила, що розчарована участю в пісенному конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «Російська учасниця Євробачення хоче залишити країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі