вівторок, 08 липня 2008 11:13

Російська співачка стане обличчям L"oreal (ФОТО)

Нещодавно відбувся Московський міжнародний кінофестиваль. На ньому візажіст світового рівня Джеймс Каліардос, що працює в L"oreal Paris, назвав співачку Світлану Светікову вельми харизматичною дівчиною.

Дослівно Каліардос назвав Світлану "харізматішміш". Візажіст признався, що Свєта Светікова є для нього зразком російської жіночності і харизми. Співачка виступила як модель на "мейкап салоні" ММКФ. Подібні акції, в яких знамениті візажисти створюють образи зоряних осіб, вже стали традицією на крупних кінофестивалях. На Каннському кінофестивалі Джеймс Каліардос працював з Ліндою Евангелістою.

Після акції Светікова показала Каліардосу декілька своїх фірмових па, на що той зреагував вмить - також пустився в танок. Говорять, що Світлана Светікова має високі шанси на те, щоб стати обличчям російського представництва L"oreal Paris, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Російська співачка стане обличчям L"oreal (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі