середа, 14 липня 2010 13:46

Роналду годує і міняє пелюшки своєму синові (ФОТО)

Днями фотографії первістка Кріштіану Роналду з'явилися в Інтернеті.

На знімку обличчя малюка не видно, зате всі охочі можуть помилуватися на його рожеві п'яточки. Фотографії хлопчика, якому немає ще і місяця, були зроблені неподалік від Лісабону, на бензозаправці, куди заїхала мати спортсмена Долорес Авейро разом зі своїм онуком. За даними таблоїдів, сам Роналду також днями прибув до Португалії.

Близькі 25-річного футболіста стверджують, що португалець дуже радий бути батьком.

"Він його годує, міняє йому пелюшки, - розповів The Sun друг Роналду. - Кріштіану дуже змінився".

За інформацією таблоїдів, за можливість стати батьком спортсмен виклав цілий статок: за одними даними, 10 мільйонів доларів, за іншими - 20.

"Він перевів їй майже свою річну зарплату, але це варте того. Він назвав це найдорожчим днем в своєму житті, але він отримав повну опіку над дитиною", - розповіли джерела з оточення спортсмена.

Поки залишається неясним, хто мати дитини. Деякі таблоїди стверджують, що нею є невідома американка, яка погодилася на штучне запліднення і стала сурогатною матір"ю для сина найдорожчого футболіста в світі.

До речі, Роналду недовго думав над ім'ям для свого новонародженого сина і просто назвав його на честь себе. Про це The Sun розповіла сестра футболіста Катія.

"Його звуть Кріштіану, як його батька. Кріштіану вибрав таке ім'я, але нам воно подобається. Він схожий на свого батька і на мене. У нього такі ж очі", - зізналася дівчина.

Не дивлячись на те що Катія із задоволенням розповідає про хлопчика, вона не знає, хто є його матір"ю: "Ми не знаємо матір, ми ніколи не зустрічалися з нею".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналду годує і міняє пелюшки своєму синові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі