пʼятниця, 30 жовтня 2015 14:02

Роберт Паттінсон розбігся з дівчиною

Автор: Reuters
 

Роберта Паттінсона та FKA twigs розсталися. Фанати "Сутінкової саги" сподівалися, що виконавець ролі вампіра Едварда Каллена повернеться до Крістен Стюарт і все буде як раніше. Тим не менш, актор не поспішав радувати шанувальників такими новинами, а навпаки, засмучував їх повідомленнями про швидке весілля з британською виконавицею. Сьогодні стало відомо, що весілля не буде, тому як молоді серйозно посварилися, а за заявами деяких інсайдерів, і зовсім розлучилися. 1 жовтня почалися зйомки нового фільму за участю Роберта "Загублене місто Z".

"FKA зателефонувала на майданчик і сказала, що не зможе відвідати його через щільний графік. Роберт дав зрозуміти, що засмучений, і тоді Талія почала кричати, щоб він припинив нити і зациклюватися на ній ", - наводять ЗМІ слова очевидців.

Після цього ніхто з знаменитостей не хотів робити перший крок на шляху до примирення. Така поведінка молодих зіграла з ними злий жарт. Поміркувавши над своїм життям, Роберт зрозумів, що не бачить Талію у своєму житті в майбутньому, а тому прийняв рішення її кинути.

Про своє рішення Паттінсон повідомив співачці напередодні. Невідомо, як відреагувала на це сама співачка, зате повідомляється, що сім'я Паттінсона зітхнула з полегшенням.

"Батьки були впевнені, що вона не підходить Робу", - говорить інсайдер.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон розбігся з дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі