вівторок, 08 лютого 2011 16:32

Рідні прийомної дочки Мадонни подадуть на співачку до суду

Рідні прийомної дочки Мадонни подадуть на співачку до суду

Родичі прийомної дочки Мадонни звинувачують співачку в тому, що вона не дає їм бачитися з дитиною, і погрожують подати на неї до суду, повідомляє The Daily Star.

Мадонна удочерила маленьку Мерсі в Малаві в червні 2009 року. Бабуся і дядько дівчинки стверджують, що, незважаючи на усну обіцянку безперешкодних зустрічей, вони не бачили дівчинку вже півтора року, при тому, що Мадонна двічі приїжджала з нею в Малаві.

Мати дівчинки померла майже відразу після пологів, і родичі, які не мають коштів на її утримання, відправили Мерсі в притулок.

Зараз вони звернулися за допомогою в головну організацію з захисту прав людини в Малаві - CILIC. Юристи вже готують позов до знаменитої американської співачки, проте вони сумніваються, що справа буде мати успіх, оскільки між співачкою та родичами дівчинки був тільки усний договір.

"Ми знаємо, що Мадонна дала багато грошей сирітському будинку, і нас переконали віддати їй нашу дитину. Але вона не може любити Мерсі сильніше за мене. Це неможливо. Ми просто просимо її вести себе по-людськи", - розповідає бабуся дівчинки.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Рідні прийомної дочки Мадонни подадуть на співачку до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі